REV’IT! Beursstand
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17943
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17943,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

REV’IT! Beursstand

REV'IT!
Category
Salestools
Over dit project

Ieder jaar komt de gehele motorbranche bij elkaar op EICMA in Milaan. Ook REV’IT! toon hier het publiek haar laatste nieuwe ontwikkelingen. Nee, ik schrijf bewust niet ‘de collectie’, want die is een logisch gevolg van de innovaties, materialen en design visie van dat jaar. Op de beursstand ruimen we dan ook veel plek in om die punten uit te lichten. Eenmaal in het (afgesloten) dealer gedeelte aangekomen komt de collectie pas aan bod.