BIKE PLUS Fietsen
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15584
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15584,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

BIKE PLUS Fietsen

Bike Bike Bike Bike Bike Bike Bike Bike Bike Bike Bike
Category
Salestools
Tags
3D tekenaar, Belettering, Copywriter, Drukkerij, Graphic Design, Interieur bouwer, Website Design
Over dit project

Bike Plus heeft als pay-off ‘Freedom on Wheels’ en is gevestigd te Oss. Voor een Smid Lifestyle in het nabijgelegen Haren heeft Stefan van der Heijden het shop-in-shop systeem ontwikkeld. Deze winkelinrichting zal in de toekomst worden uitgerold over meerdere vestigingen en ook in de eigen zaak worden toegepast. Er is ruimte gecreëerd voor inspiratie, advies en een werkplaats.