CONICT - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
18102
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18102,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

CONICT

Categorie
Corporate ID, Marketing Tools
Over dit project

CONICT is een ICT bedrijf dat hard- en software levert, installeert en beheert. Ze onderscheiden zich door te focussen op zich te focussen op een fantastische helpdesk. De klant ontzorgen door een goed functionerende werkplek te leveren is vanzelfsprekend. Maar de manier waarop dat gedaan wordt maakt het verschil. Klanten blij maken is altijd het doel. Liefst met humor, zodat het prettig samenwerken is. Bij deze ICT’ers gaat het om het contact. De connectie. Dus ConICT.

We creëeren het totaalconcept. We bepalen de tone-of-voice en regisseren een fotoshoot. Bedenken de naam. Ontwerpen het logo, de huisstijl (richtlijnen), de website en een aantal props (Zoals bijvoorbeeld een set stickers op het scherm geplakt kunnen worden als de betreffende werknemer niet aanwezig is) die ingezet kunnen worden tijdens het contact.