CCC Concept - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17268
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17268,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

CCC Concept

Categorie
Marketing Tools, Product Design, Salestools
Over dit project

Een landelijk platform voor alles wat je kwijt wilt met als uitgangspunt helderheid en gemak voor de burger. Door de vele goedbedoelde initiatieven op het gebied van afvalscheiding en recycling ziet de burger door de bomen het bos niet meer. Bij wie kan ik terecht? Wordt het opgehaald? Kan ik het wegbrengen > Waar naartoe? Zijn er kosten aan verbonden? Binnen bepaalde openingstijden? Voorziet de Gemeente hierin? Kan ik bij de Kringloop terecht? Hoe zit het met huisraad? Hoe met tuin-, bouw- of sloopafval?

De antwoorden zijn in iedere gemeente verschillend. De samenwerking van Henk Gruntjes, René Buuts, Frans Princen en Stefan van der Heijden resulteert in een slimme database en op het juiste moment overzichtelijk voorgeschotelde informatie die de burger helpt om op de juiste manier van zijn spullen af te komen. Ophalen of wegbrengen en kosteloos of betaald zijn de keuzes voor de bezoeker van het platform. Het systeem geeft in enkele stappen de juiste oplossing, op site of app.