Contact - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15370
page-template-default,page,page-id-15370,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Contact

WORK IS WHERE THE LAPTOP IS…

Geen adres. Een vaste werkplek inspireert te weinig en ik heb graag contact met het team rondom de opdrachtgever. Op locatie werkt het beter dan vanaf kantoor. Vanuit huis of onder een palmboom op een zonnig oord met strandzand tussen de tenen werkt overigens ook prima.

CONTACT ME

Geïnspireerd en geïnteresseerd geraakt? We kunnen altijd vrijblijvend een bakkie doen om te kijken of er een klik is voor een eventuele samenwerking.

+31 (0) 6 29 18 61 08

info@StefanOntwerpt.nl

Stefan van der Heijden