Arton Beton - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17640
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17640,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Arton Beton

Categorie
Salestools
Over dit project

EEN CADEAUTJE

De opdracht luidt simpel. “Maak nou eens het mooiste naslagwerk die je ooit hebt gemaakt. Een die fijn is om te krijgen en een bewaarfunctie heeft”, aldus Leon Vrielink van Arton. Het wordt een fotoboek met ‘fact’s & figures’ van de nieuwbouw van Hoog Catharijne. Voor de productie zoeken we een partij die ook vaak ingezet wordt bij de creatie van trouwboeken. We komen uit in Milaan, Italië. Zij begrijpen hoe je een dergelijk object op een dusdanige kwaliteit produceert, zodat hij inderdaad een bewaarfunctie krijgt. Een luxe doos, een UV-Lakje en zelfs een ‘ribbon’ in de huisstijl kleur zijn allemaal toevoegingen waarmee we het boek omtoveren tot een cadeautje.

Bekijk de gehele case study op hier.