Ruud Vermeulen Award
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17920
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17920,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

Ruud Vermeulen Award

Category
Product Design
Over dit project

Op 22 november 2018 is Ruud Vermeulen, bestuurslid van De Maasdijk, helaas op 51 jarige leeftijd overleden. Als eerbetoon is er dit jaar bij de kwart triathlon de ‘Ruud Vermeulen Award’ voor de snelste Ossenaar in het leven geroepen. Ruud’s gezin heeft tijdens de briefing aangegeven dat ze graag een klavertje 4 als centraal thema wilden gebruiken. Als basisconcept creëer ik een wisseltrofee die ieder jaar een stukje groeit. Een ontwerp in ‘De Maasdijk Stijl’ waarin ik eerder ook de medaille heb ontworpen. Middels ‘crowdfunding’ onder Ruud’s familie en hechte vrienden is de uitwerking (door Frank Ulijn) en productie van de award mogelijk gemaakt. 

Sander van Eggelen heeft als winnaar de eerste Ruud Vermeulen Award in ontvangst mogen nemen. Een emotioneel moment. Een waardig eerbetoon.