MAASDIJK Events - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
16393
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16393,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

MAASDIJK Events

Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk Maasdijk
Categorie
Corporate ID
Tags
3D tekenaar, Beeldbewerker, Belettering, Copywriter, Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Typograaf
Over dit project

De Maasdijk is een sponsorproject van Stefan van der Heijden. Wandelen, skaten, hardlopen, steppen en een triatlon langs de Maas van het Brabantse Maren-Kessel tot aan Keent. Het sportieve karakter en de veelzijdigheid van het aanbod heeft Stefan van der Heijden doen besluiten om partner te worden. De Corporate ID, Marketingmiddelen, signing en merchandise zijn allemaal van zijn hand.

Naast de Maasdijk zijn ook Triathlon vereniging Trioss en schaatsclub Scoss sponsor initiatieven die we een warm hart toedragen.