Energie Station Office - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17841
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17841,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Energie Station Office

Categorie
Product Design
Over dit project

Stefan van der Heijden Ontwerpt het interieur voor een kantoor van Energie Station. De indeling is gebaseerd op enerzijds een plek om te werken en anderzijds een plek om te ontspannen. Uitgangspunt is een klassieke uitstraling in een modern jasje. De wanden worden voorzien van ‘Tadao Ando Look’ beton en afgewerkt met een Japanse ‘Shinokki Chocolate Oak’ lambrisering. Het klassieke karakter wordt versterkt door gebruik te maken van een ‘Homapal Copper’ wand, een verticaal gestreept behang en een ‘Chesterfield Feel Leather’ voor de treinbanken. Het meubilair wordt vervaardigt uit een zwart gecoate stalen kokerwerk constructie met dezelfde Japanse houtsoort als de lambrisering. Om de ruimte aan te kleden worden alle accessoires op kleur zwart geselecteerd.