VOLKSUNIVERSITEIT
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15534
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15534,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

VOLKSUNIVERSITEIT

Volksuniversiteit Volksuniversiteit Volksuniversiteit Volksuniversiteit
Category
Salestools
Tags
Beeldbewerker, Copywriter, Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Typograaf
Over dit project

Het programma-aanbod van De Volksuniversiteit is erg breed. Middels een uitgebalanceerd stramien, categorisering en zorgvuldig gekozen typografie presenteren we het volledige programma in de cursusgids. Helder, overzichtelijk en logisch geordend zijn de uitgangspunten geweest bij de totstandkoming van het ontwerp.