SMID Reparatie
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15530
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15530,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

SMID Reparatie

Smid Smid Smid
Category
Corporate ID
Tags
Belettering, Copywriter, Drukkerij, Graphic Design, Typograaf
Over dit project

De Smid Reparatie is gespecialiseerd in het repareren van witgoed & elektronica. De naam en het logo komen voort uit het welbekende ‘De Harense Smid’. Na de fusie met BCC hebben we ervoor gekozen de succesvolle reparatie tak niet te ver te restylen, maar gebruik te maken van de bekendheid die in vele jaren is opgebouwd.