IGNISHION Fuel Additive - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15522
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15522,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

IGNISHION Fuel Additive

Ignishion
Categorie
Product Design
Tags
Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Typograaf
Over dit project

Ignishion is een serie olie- en brandstof-additieven dat de prestaties van brandstofmotoren aanzienlijk verbetert. We hebben een complete verpakkingslijn ontworpen. Middels kleurgebruik maken we onderscheid tussen de  3 productgroepen; benzine, diesel en oliën. De kleur- en vormentaal moet het (milieu)vriendelijke aspect van het product benadrukken. De flacons hebben we niet op maat mogen ontwerpen. Dit is een vast gegeven waar we middels het ontwerp en vorm van de etiketten onze draai aan hebben gegeven.