GEURST VAN KESSEL Elektrotechniek
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15518
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15518,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

GEURST VAN KESSEL Elektrotechniek

Geurts van Kessel Geurts van Kessel Geurts van Kessel Geurts van Kessel Geurts van Kessel Geurts van Kessel Geurts van Kessel
Category
Corporate ID
Tags
Belettering, Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Typograaf, Werkkleding ontwerp
Over dit project

In mei 2014 is Dennis Geurts van Kessel begonnen als eenmanszaak vanuit huis. Nadat Geurts van Kessel Elektrotechniek zijn sporen had verdiend met verschillende klussen en een naam had opgebouwd, besloot hij om zich in juni 2015 aan te sluiten bij Energie-Station in Oss. Hierdoor werd Geurts van Kessel Elektrotechniek een B.V. organisatie waarbij de structuur zich uitbreidde met de eerste medewerkers.

Het bedrijf maakte een professionaliseringsslag. Een passende professionele huisstijl is het gevolg. Stefan van der Heijden ontwierp het logo, de huisstijl, wagenbelettering en werkkleding.