ALTIS ID Keukens - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15510
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15510,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

ALTIS ID Keukens

Altis Altis Altis Altis Altis Altis Altis Altis Altis Altis Altis Altis Altis Altis Altis
Categorie
Salestools
Tags
Beeldbewerker, Belettering, Copywriter, Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Interieur bouwer, Shop-in-Shop bouwer, Typograaf, Website Design
Over dit project

Het Altis ID Concept is een shop-in-shop systeem dat een keuken kopen snel en makkelijk maakt. Je kan met dit concept in 4 stappen / klikken je eigen keuken samenstellen. 1. Kies je stijl, 2. Kies de opstelling, 3. Kies jouw kleur, 4. En upgrade eventueel de standaard apparatuur naar wens. Het is een budget oplossing voor een nette keuken. Voor het basismateriaal van het Shop-in-Shop systeem heeft Stefan van der Heijden gekozen voor een materiaal dat voor de opdrachtgever makkelijk en goedkoop verkrijgbaar is; Reststukken van keukenbladen. Door de onderkant van de bladen in het zicht te verwerken ontstaat er een bijzonder ‘Piet Hein Eek Achtig’ beeld. Ook de huisstijl, signing en website zijn van de hand van Stefan van der Heijden.