THE REVOLUTION GUYS Interieur
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15526
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15526,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

THE REVOLUTION GUYS Interieur

Revolution Guys Revolution Guys Revolution Guys Revolution Guys Revolution Guys
Category
Marketing Tools
Tags
3D tekenaar, Animatie, Beeldbewerker, Belettering, Copywriter, Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Typograaf, Website Design
Over dit project

Voor The Revolution Guys te Antwerpen ontwikkelden we o.a. een huisstijl, brochure en website waarin de ‘Design & Build’ visie van het bedrijf gevisualiseerd zijn. Met de ontwikkeling van een 3D themabeeld – die ook te gebruiken is als animatie – visualiseren we de connectie tussen mensen. Dat is namelijk precies waar het bij The Revolution Guys om te doen is.