FILLIE Oplaadstation - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15555
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15555,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

FILLIE Oplaadstation

Fillie Fillie Fillie Fillie Fillie
Categorie
Product Design
Tags
3D tekenaar, Beeldbewerker, Belettering, Copywriter, Display producent, Drukkerij, Engineering, Film shoot, Fotoshoot, Graphic Design, Illustrator, Standbouwer, Typograaf, Website Design
Over dit project

Bij dit project heeft Stefan van der Heijden geen opdrachtgever, maar is eraan begonnen als oprichter / eigenaar samen met zijn compagnon Michel Schrijvers. Van der Heijden is verantwoordelijk voor het product ontwerp en de marketingmiddelen. Schrijvers neemt de techniek en de verkoop voor zijn rekening. Ze hebben de handen in 2012 ineen geslagen en hebben – na een periode van concepting, designing, engineering, prototyping etc. – in oktober 2015 de productie gestart van de FILLIE Privé Collectie.

Lees het hele verhaal over FILLIE.