Waar haal je die inspiratie vandaan? - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17436
post-template-default,single,single-post,postid-17436,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Waar haal je die inspiratie vandaan?

Waar haal je die inspiratie vandaan?

Dat ik inspiratie haal uit vakliteratuur, beursbezoek en het bijwonen van lezingen etcetera moge duidelijk zijn. Maar waar ik écht geïnspireerd van raak is reizen. Mezelf mengen in andere culturen. Op de bonnefooi door Cuba reizen, op bezoek bij de Maasai in Africa, een pelgrimstocht door Japan, de (derde wereld) bevolking van Madagaskar ontmoeten, of naar plekken waar de Inca’s en de Maya’s hebben geleefd.

Ook de natuur is een bron van inspiratie. Van de jaarlijkse ‘Great Migration’ over het Serengeti Park, het spotten van ‘The Big Five’ in Tanzania tot het vogelparadijs spotten in Costa Rica.

De inspiratie op het gebied van geschiedenis krijg ik door het bezoeken van wereldwonderen. Het mysterie van de Machu Picchu in Peru, de rotswoningen in Petra, de Chitzen Itza in Mexico en de verhalen over de piramide van Cheops roepen meer vragen op dan dat er beantwoord worden.

Bij thuiskomst worden de verhalen en (zelfgemaakte) foto’s netjes geordend in de vorm van reisverslagen. Soms tot wel 180 pagina’s. Zin om er een aantal door te bladeren? Check dan mijn ISSUU pagina.

In plaats van ontwerper lijk ik inmiddels wel een reisbureau geworden.. 😉

Madagaskar

Cuba

Costa Rica

Tanzania

Jordanië

Japan

Peru

Sri-Lanka

De wereld is klein…