Het Samen Speel Akkoord - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
18193
post-template-default,single,single-post,postid-18193,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
Samen Speel Akkoord

Het Samen Speel Akkoord

Bij het woord ‘Pitch’ haak ik normaliter per direct af. Ik heb wel wat beters te doen… 

Maar zoals altijd is er een uitzondering die de regel bevestigd en dat is de pitch voor het Ministerie van VWS. Doe ik dit omdat Hugo de Jonge de opdrachtgever is? Nee hoor. Ik kies ervoor vanwege het prachtige doel van het ‘Samen Speel Akkoord’. Als ik met mijn design skills een steentje bij kan dragen aan dit mooie intitiatief is niet meedoen in dit geval geen optie. Samen met de Princen Group gaan we aan de slag.

Het Samen Speel Akkoord 

Het Ministerie van VWS heeft samen met Jantje Beton en de Vereniging het Gehandicapte Kind een initiatief gelanceerd onder de naam “Het samenspeel akkoord”. Doelstelling is er voor te gaan zorgen dat de eenzaamheid onder kinderen met een handicap daalt. Een van de methoden wordt ; het inrichten en ontsluiten van speeltuinen voor alle kinderen dus mét en zonder handicap.

Of we deze pitch gaan winnen maakt me eigenlijk niet zoveel uit. Als de kinderen uiteindelijk samen buiten kunnen gaan spelen is het doel toch bereikt.

Als het project is afgerond zal het te zien zijn op: www.IkWilSamenSpelen.nl