ESTAX - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15598
page-template-default,page,page-id-15598,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

ESTAX

Stainless Engineering

Estax realiseert RVS-maatwerk voor de top van de procesindustrie, met orbitaal lassen (piping) als waardevol specialisme. Ervaren engineers grijpen alle aspecten van machinebouw aan om efficiency en bedrijfszekerheid te optimaliseren. De complete huisstijl dateerde nog vanuit de opstartperiode en paste niet meer bij de ontwikkeling van het bedrijf naar gewaardeerd toeleverancier. Estax Techniek is werkzaam in de food en pharma. De beeld- en vormentaal hebben we daarop aangepast, waardoor het themabeeld van een cleanroom ontstond in de vorm van een 3-d tekening. Op die manier konden we zelf de indeling bepalen en USP’s helder in beeld brengen.

Estax

Vakmanschap

Naast tekentafel en clean ontwerp is Estax Techniek natuurlijk ook een productiebedrijf waar je vieze handen krijgt. Door sfeervolle fotografie in te zetten benadrukken we het vakmanschap van de werkplaats dat de engineers ondersteund.

Estax

ESTAX Projecten

Een goed beeld van de hoogwaardige producten is gerealiseerd door uitwerkingen in 3D renders. Zij vormen een mooi contrast met de foto’s van de ambachtsman in de werkplaats en bevestigen het beeld van moderne precisie producten voor de procesindustrie. Bijkomend voordeel is dat met de 3D renders elke camerapositie kan worden ingenomen en zo makkelijk kan worden ingezoomd op specifieke onderdelen of verwerkingen.

Estax

Corporate ID

Het gevoel van techniek en staal is ook in de corporate ID doorgevoerd en zorgt voor een strakke zakelijke uitstraling met een knipoog naar techniek formulieren.

Estax

Marketing Tools

Site, product leaflets, folders overal is de stijl consequent doorgevoerd. Inhoudelijk is gekozen om de mix van werkwijze, expertise en mentaliteit waarmee Estax het verschil maakt in de markt in woord en beeld uit te dragen. Onder meer door nadrukkelijk de engineers in beeld te brengen en tevreden klanten aan het woord te laten. Bekijk de Estax website op: http://www.estaxtechniek.nl/

Estax

Interieur Design

Ik heb een aanzet gegeven voor het nieuwe interieur van de presentatieruimte. Ook hier een fusion van toegankelijk en persoonlijk met modern en technisch door hout te combineren met strakke witte kunststof oppervlakken met metalen accenten.

Signing

In de signing van het pand is deze stijl doorgetrokken.

Geïnspireerd geraakt en zin in een samenwerking?