Corporate ID Design - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17963
page-template-default,page,page-id-17963,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Corporate ID Design

Naast hetgeen je verkoopt verdient ook het bedrijf de juiste uitstraling. Van belettering van de vloot tot het suikerzakje bij de koffie. Oog voor detail vertelt de doelgroep dat ook de dienst of het product met zorg wordt geleverd. Iedere aankoop of investering toetsen we aan de huisstijlrichtlijnen die helder en duidelijk zijn vastgelegd. Het creëren van een duidelijke identiteit gaat verder dan ergens je logo op plakken. Het is juist interessant om te onderzoeken waar je je logo op presenteert. De drager zegt vaak meer over het bedrijf dan het logo dat erop staat.

VESTING Wasziederij

Ontwerp van logo en huisstijl. Gedrukt op Biotop papier. Afgewerkt met chroom foliedruk.

Vesting
Vesting
Vesting

REV’IT! Sport International

Ontwerp van uitgebreide huisstijl op diverse dragers.

REV'IT!
REV'IT!
REV'IT!
REV'IT!
REV'IT!
REV'IT!

Perqa Drukkerij

Ontwerp van naam, logo en huisstijl.

Perqa
Perqa
Perqa

VKBC Business Consultants

Ontwerp van naam, logo en huisstijl.

VKBC
VKBC
VKBC

Trucking & Control Transport

Ontwerp van logo, huisstijl en truck- en pandbelettering.

Trucking
Trucking

Geurts van Kessel Elektrotechniek

Ontwerp van logo, huisstijl en wagenbelettering.