VIVENICS - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17244
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17244,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

VIVENICS

Categorie
Marketing Tools, Salestools
Over dit project

Vivenics biedt oplossingen voor R&D-organisaties in de ‘life science’ op het gebied van laboratoriumproductiviteit, gegevensbeheer en procesoptimalisatie. De oplossingen zorgen ervoor dat processen efficiënter verlopen. De ontwerpen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Gruntjes Vormgeving en Buuts Communicatie. Stefan van der Heijden heeft in deze samenwerking het ontwerp op zich genomen.