ACOSS Architecten - Stefan van der Heijden Ontwerpt
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15495
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15495,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

ACOSS Architecten

ACOSS ACOSS ACOSS ACOSS ACOSS

Categorie
Corporate ID
Tags
Belettering, Drukkerij, Graphic Design, Illustrator
Over dit project

Acoss Architecten verzorgt de technische tekeningen voor bouwbedrijven. De low-budget en no-nonsens aanpak komt terug in het zwart-witte kleurenpallet van de huisstijl. Om te voorkomen dat dit een té goedkope onprofessionele uitstraling geeft is er wel geïnvesteerd in een mooi papiersoort. Omdat het bedrijf uitsluitend in opdracht werkt van bestaande contacten is een website of marketingmiddelen overbodig.